Kwaliteit van Leven & Lifestyle
Abonneren

Direct op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op deze website?

Inloggen?

Alleen als u wilt reageren op artikelen dient u eerst ingelogd te zijn. Natuurlijk worden uw gegevens nooit aan anderen bekend gemaakt!

Ga direct naar
U vindt WSA Research ook op
Als u problemen hebt met de WMO

Zorg van het Rijk naar de Gemeente, per 1 januari 2015 vallend onder de verantwoordelijkheid van de Gemeente waar u woont, betekent in veel gevallen een vermindering van zorg - omdat er ook bezuinigd moet worden. Kennelijk gaat de regering ervan uit dat bezuinigingen op zorg gepaard gaan met tenminste het handhaven van het zorgniveau.... terwijl in de zorg heel veel te verteren valt!

De Gemeente houdt met u een 'keukentafelgesprek'. Om te bepalen hoeveel zorg u nodig hebt. Let wel, ambtenaren(!) komen uw zorgbehoefte bepalen! Om een lang verhaal kort te maken:

1> ALS U HE NIET EENS MET WAT U AANGEBODEN WORDT MELDT U DAT TIJDENS HET KEUKENTAFELGESPREK. Dan wordt in het gespreksverslag uw niet-eens zijn vermeld!

2> U gaat bezwaar maken tegen de beslissing die de Gemeente u meedeelt!

3> Mogelijk gaart u in beroep als de Gemeente niet tegemoet komt aan uw bezwaar.

Lees HIER alles over de procedure - en wat u kunt doen .

 

Reacties

Log in of maak een profiel aan op deze site
Als je inlogt of een profiel aanmaakt op deze site kun je sneller reageren en worden je reacties automatisch geupdate met je nieuwe gegevens als je die aanpast. log nu in/schrijf je nu in 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld